Status uge 1

Så er vi nået til søndag og planlægger nu næste uges angreb på den danske vintermorgentrafik.

Konklusionen på første uge er at vi ikke er de eneste der er “tidligt ude”. Dog, kommer man afsted omkring 6.30 er der god plads på vejene. Desuden er det også nemmere at gafle en af de få gratis parkeringspladser der stadig findes i Aarhus midtby hvis det er der man skal lande.

Arbejdsgiveren er i “don’t care mode” så længe at tingene bliver lavet og at man er tilgængelig til mødes osv. Som konsulent kan det dog virke lidt mærkeligt at troppe op hos kunden inden de selv møder ind :-) Dagene bliver ej heller af sig selv kortere, så det skal også planlægges så man reelt ikke ender med en overarbejds pukkel hvis early-bird driften skulle fortsætte.

Alt i alt positivt, specielt det faktum at man ikke bliver stresset af “alle de rådne morgentrafikanter som ikke viser tilpas hensyn til os som har travlt” :-)

Er frisk på næste uge

Arne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *