Så kom jeg i gang

Jeg har nydt de morgener, hvor jeg er kommet tidligt af sted og ærget mig de dage, hvor det blev for sent og jeg endte lige i bil-proppen.
Da forsøget startede kom jeg glad af sted kl 6:15 og drønede lige igennem til Brabrand. Det tog jo ingen tid. Der var ro på kontoret og jeg havde klaret en del arbejdsopgaver inden alle andre mødte ind og ræset begyndte. Næste morgen kom jeg af sted 6:45 og det gik også rigtig fint.

Det er skønt at kunne køre lidt tidliere om eftermiddagen. Der er ikke så lange køer i Brugsen, når man lige skal nå det på vej hjem og der er mere tid med ungerne om eftermiddagen.

Mandag morgen i denne uge startede godt og jeg kom af sted før 7. I morges var så en af de dage, hvor jeg kom af sted på det værste tidspunkt. Det tog 7 min bare at komme ind på Oddervej og så gik det i snegle-slange hele vejen ind til Viby, hvor jeg skulle være i dag. Det bliver helt sikkert en tidlig start i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *