ugen der gik

Så er endnu en uge gået og jeg er kommet afsted tidligt.

Egenligt så foregår min morgen som den plejer, jeg er altid den der kører hjemmefra først og også den eneste der er oppe på den tid af morgenen, så rutinerne er de samme om morgenen på hjemmefronten.

På arbejde betyder det at jeg møder ind tidligere, at jeg har mere tid for mig selv, og dermed også får en hel del fra hånden den første time på arbejde.

Jeg syntes trafikken glider rigtig godt før 7 på Oddervej, der er enkelte morgener hvor der har været lidt “kø” men minimalt og så snart der er 2 vognbaner så kører man lige igennem. Der bliver ikke brugt tid i bilen hvor man bliver utålmodig og er man heldig at køre på grøn bølge hele vejen så sparer man en del tid.

Der er pt vejarbejde i krydset ved ringvejen / skanderborgvej og det har givet lidt udfordringer nogle morgener men når det er overstået så er jeg sikker på at det sagtens kan betale sig at køre hjemmefra før 7 hver morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *