Så er der gået endnu en uge

Jeg er kommet tidlig hjemmefra hele ugen, dvs. kl 6.50 kører jeg fra Beder, og det er rigtig fint at køre på Oddervej.
I forhold til rutinerne hjemme, har vi ikke ændret meget, da min lille søn alligevel er oppe 😉
Jeg synes, det er dejligt at komme hjem lidt før om eftermiddagen, og der er lidt mere ro på at få lavet aftensmad, badet børnene etc.
I forhold til arbejdet, er det meget konstruktivt at komme i gang tidligere og lige få planlagt dagen og svaret på mails før det for alvor går i gang.
Så alt i alt har jeg kun noget positivt at sige om at køre før hjemmefra om morgenen :-)

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret af Lone Lyngholm. Bogmærk permalinket.

Om Lone Lyngholm

Jeg hedder Lone og er 39 år. Jeg bor i Beder sammen med mine 2 børn på henholdsvis 1 og 8 år. Jeg kører i egen bil på arbejde, da det giver mig fleksibilitet i forhold til at jeg både skal aflevere og hente børnene, men også fordi jeg arbejder i Århus N og derfor har en længere transporttid. Jeg har ikke en fast mødetid, men skal dog være på arbejde mellem 7 og 8. Transporttiden tager 35-40 min. Der er meget trafik på Oddervej, men med den midlertidige ændring til to spor i Skåde, flyder trafikken rimeligt på dette tidspunkt. Jeg synes trafikken er værst, når jeg kører hjem igen (cirka kl. 16), specielt på Oddervej fra Højbjerg til Skåde er der en meget lang kø af biler. Jeg håber på, at hvis jeg kører 15-20 minutter før om morgenen, kan jeg bruge mindre transporttid både om morgenen og tilsvarende om eftermiddagen, hvor der så heller ikke er så meget trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *