Combi bird

Denne uge sluttede af med en ny variant af Early Bird initiativet. Vi starter ud fra Ajstrup halv syv som de øvrige dage, men nu kører vi til Viby Station hvor bilen parkeres, der er jo masser af ledige og gratis p pladser på det tidspunkt af døgnet. Fruen hopper på den medbragte cykel til arbejdet hos Arla (overkommelige 200 m :-)) og tager senere cykel retur til Ajstrup. Jeg hopper på toget til Aarhus og er i løbet af 10 min inde hos kunden som for tiden er Aarhus Kommune i Jægergaarden. Ingen kø gennem centrum og den daglige jagt efter en p plads. Senere er det med toget retur til Viby hvor bilen og indkøbssedlen til turen hjem venter og i mellemtiden er fruen hoppet på cyklen for at være Early Bird på hjemvejen og samtidig få lidt motion.

Skidesmart !!

Mvh Arne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *