Stille og rolige morgener

Godt i gang med sidste uge at EarlyBirds, hvor jeg fortsat kommer tidligt afsted om morgenen, dvs. kl. 6.50 for mit vedkomne.

Jeg synes morgenerne er blevet mere stille og rolige, og det er lettere at komme afsted med børnene. Det skyldes, at jeg nu står tidligere op, hvorfor jeg har lidt længere tid til at gøre mig selv færdig, inden den lille vågner kl 6. Derefter kan jeg så koncentrere mig fuldt om at få børnene gjort klar, nu hvor jeg selv er helt færdig.

Om eftermiddagen er det skønt at være hjemme lidt før, og der kan måske lige blive tid til et spil og en kop kaffe inden aftensmaden skal klares.IMG_3426

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret af Lone Lyngholm. Bogmærk permalinket.

Om Lone Lyngholm

Jeg hedder Lone og er 39 år. Jeg bor i Beder sammen med mine 2 børn på henholdsvis 1 og 8 år. Jeg kører i egen bil på arbejde, da det giver mig fleksibilitet i forhold til at jeg både skal aflevere og hente børnene, men også fordi jeg arbejder i Århus N og derfor har en længere transporttid. Jeg har ikke en fast mødetid, men skal dog være på arbejde mellem 7 og 8. Transporttiden tager 35-40 min. Der er meget trafik på Oddervej, men med den midlertidige ændring til to spor i Skåde, flyder trafikken rimeligt på dette tidspunkt. Jeg synes trafikken er værst, når jeg kører hjem igen (cirka kl. 16), specielt på Oddervej fra Højbjerg til Skåde er der en meget lang kø af biler. Jeg håber på, at hvis jeg kører 15-20 minutter før om morgenen, kan jeg bruge mindre transporttid både om morgenen og tilsvarende om eftermiddagen, hvor der så heller ikke er så meget trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *