Juleferien står for døren

Det er tid til at gøre status over early bird forsøget.

Det har været rigtig godt at starte ud hjemmefra inden kl. 7, der er ikke nogen tvivl om at jeg i det nye år gerne vil fortsætte med det, da jeg ikke behøver at sidde i kø på Oddervej, hverken om morgenen eller om eftermiddagen, klart en fordel.

Rent arbejdsmæssigt er det også en fordel, det er meget få der møder ind kl. 7 om morgenen, og det vil sige at jeg har en halv til en hel time alene på kontoret, det giver en god start på dagen at der er fred og ro, men det gør også at man får en masse fra hånden i løbet af den første time.

Syntes det i denne uge har været lidt sværere at komme afsted, det er koldt og mørkt om morgenen, det er den tid på året hvor man godt lige kan bruge lidt længere tid i sengen, men havde det været sommer, så er jeg sikker på at situationen var en anden.

Jeg er udpræget morgen menneske, så for mig vil det give god mening også fremover at køre hjemmefra inden 7, så det tror jeg jeg vil fortsætte med i 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *