Final Bird

Så er sidste uge i Early Bird runden slut.

Det har været et spændende eksperiment og også ganske lærerigt. Vores konklusion er at det faktisk fungerer bedst med skiftevis Early Bird og Lonely Bird ture, dvs. før halv syv eller efter kl otte. I begge tilfælde slipper man for de alenlange køer og fidusen ved denne blanding er også at man kan holde arbejdstiden nede på normalen.

En anden vigtig konklusion er at Early Birds smitter af på kollegaer, kl 7.30 er et fantastisk tidspunkt til lidt problemknusning eller et brainstorm møde, ingen telefoner eller nogen der kommer løbende og bryder ind.

Jeg tror faktisk at denne kampagne vil ændre vores arbejdsvaner i tiden fremover.

Godt initiativ.

Arne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *