Status over Early bird

For mig har det fungeret rigtig godt med at komme hjemmefra noget før om morgenen, og der er helt klart en forskel i trafikken på Oddervej om morgenen.

Arbejdsmæssigt har det også været en fordel, da det giver lidt ro til at få en masse ting fra hånden, inden kollegaerne også møder ind. Og det er jo dejligt at komme hjem noget før om eftermiddagen og have lidt mere tid med børnene.

Så alt i alt, jeg vil fortsætte med at køre fra Beder cirka 6.50 i 2016.

 

 

 

Glædelig jul til alle :-)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret af Lone Lyngholm. Bogmærk permalinket.

Om Lone Lyngholm

Jeg hedder Lone og er 39 år. Jeg bor i Beder sammen med mine 2 børn på henholdsvis 1 og 8 år. Jeg kører i egen bil på arbejde, da det giver mig fleksibilitet i forhold til at jeg både skal aflevere og hente børnene, men også fordi jeg arbejder i Århus N og derfor har en længere transporttid. Jeg har ikke en fast mødetid, men skal dog være på arbejde mellem 7 og 8. Transporttiden tager 35-40 min. Der er meget trafik på Oddervej, men med den midlertidige ændring til to spor i Skåde, flyder trafikken rimeligt på dette tidspunkt. Jeg synes trafikken er værst, når jeg kører hjem igen (cirka kl. 16), specielt på Oddervej fra Højbjerg til Skåde er der en meget lang kø af biler. Jeg håber på, at hvis jeg kører 15-20 minutter før om morgenen, kan jeg bruge mindre transporttid både om morgenen og tilsvarende om eftermiddagen, hvor der så heller ikke er så meget trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *